Innerlijke kracht en bewustwordingsproces

Mijn naam is Lindsey Albers. Het is mijn passie om mensen weer terug te brengen naar hun innerlijk kracht en te ondersteunen bij hun bewustwordingsproces. Hierbij gebruik ik het Enneagram als leidraad. Ik werd door dit model geraakt omdat dit op zoveel verschillende manieren is toe te passen. Het geeft niet alleen inzicht in je kwaliteiten en valkuilen die je hebt, maar het geeft bijvoorbeeld ook de fase aan van het proces waar je in zit en welke weg je nog te bewandelen hebt. Het leert je ook veel over de motivatie van het gedrag van anderen, hoe je communiceert, maar ook over je verborgen talenten. Ik ben dankbaar dat ik met deze kennis mensen bij hun proces mag begeleiden en dat ik hierbij ook van mijn cliënten mag leren.

Wat doe ik als therapeut en business coach?
Vanuit een betrokken en rustige houding ga ik samen met jou kijken naar welke onbewuste blokkades bij jou een rol spelen. Ik stel specifieke vragen aan je lichaam via de handspieren en je lichaam geeft de antwoorden naar welke blokkades gekeken mag worden. Ik luister hiernaar, spiegel en geef terugkoppeling. Als coach gebruik ik hierbij mijn intuïtie en gevoel. Mijn werkwijze is integer, effectief en resultaatgericht.

Wat kan ik je als therapeut en business coach bieden?
Ik bied je professionele begeleiding waarbij er goed wordt geluisterd naar je hulpvraag. Hierbij wordt er op vertrouwelijke wijze omgegaan met jouw informatie. Verder vind ik kwaliteit belangrijk. Ik zorg daardoor dat ik bij blijf middels bijscholing en mezelf verder te ontwikkelen.

Wat zijn de mogelijkheden?
Bij mij kan je terecht voor :
– individuele consulten
– een vriendinnenochtend/middag/avond
– workshops
– op zakelijk gebied verzuimpreventie