“Lindsey heb ik ervaren als een lieve en geduldige vrouw. Ze is serieus en gepassioneerd en heeft ook gezonde dosis humor. De bezoeken waren fijn en gaven telkens weer wat inzicht. Lindsey, bedankt en tot een volgende keer!”

 

“Lindsey Albers heeft mij bijzondere inzichten over mezelf gegeven die nu al erg waardevol zijn gebleken. Ik vind het interessant dat zij op een meetbare manier emotionele zaken kan aanvoelen en deze gelijk bij de kern kan aanpakken. Omdat je samen met haar concrete problemen gaat oplossen en zij tussentijds kan toetsen hoever je in je proces zit, vond ik het persoonlijk een therapie die ontzettend veel voldoening en antwoorden geeft.

 

“Na een moeilijke en emotionele periode in mijn leven, waren mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen tot een nulpunt gedaald. Daardoor kon ik niet meer genieten van de leuke dingen in het leven, terwijl alle ingrediënten daarvoor wel aanwezig waren. 3 prachtige kinderen, een leuk huisje, lieve vrienden en familie, een leuke baan….
Een vriendin van mij had de EIK therapie gedaan bij Lindsey en dacht dat dit ook iets voor mij zou kunnen zijn.
Ik ben aan de therapie begonnen bij Lindsey en vond het heel bijzonder. Tijdens de therapie kwamen we er achter dat mijn slechte zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen niet zozeer door de moeilijke periode in mijn leven (die ik net achter de rug had) kwam, maar dat het veel verder terug ging. Naar mijn jeugd. Tijdens de therapie ging ik terug in de tijd en kwamen er dingen naar boven, die ik weggestopt had of waar ik eigenlijk niet meer bij stilgestaan had dat deze momenten zoveel invloed zouden kunnen hebben. Vond het bijzonder dat Lindsey dit soort zaken feilloos naar boven wist te halen. Je moet dingen dan gaan uitspreken en op deze manier kun je ze ook loslaten.
Na elke sessie merkte ik dat ik erg moe was; daar kon ik uit afleiden dat het echt wel iets met me deed.
Ik blaak nog steeds niet van het zelfvertrouwen, maar ik sta veel steviger in mijn schoenen en ga meer en meer voelen dat ik goed ben zoals ik ben. En dat maakt mij weer een vrolijker persoon!”

 

“Ik kwam bij Lindsey met gezondheidsproblemen, waarvan de oorzaak niet bekend was. Door middel van diverse sessies met spiertesten bleek de dieperliggende achterliggende oorzaak mede psychisch te zijn. Door een gerichte aanpak zijn deze psychische barrières weggehaald tijdens diverse sessies. Ik kreeg tevens huiswerk mee om de behandeling te versterken en het genezingsproces te versnellen. Ik kan zeggen dat ik de behandelingen als zeer prettig heb ervaren en dat het heeft bijgedragen aan een volledig herstel. Ik ben Lindsey dan ook dankbaar voor haar inzet en ben ervan overtuigd dat zij ook andere kan helpen. Ik wens haar daarin verder veel succes.”